Kontorløsninger

Vi er eksperter på kontor og leverer alt fra enkle artikler til komplette løsninger. Itkon har lang erfaring med å skreddersy kontorløsninger og vi gjør vårt ytterste for å skape det beste miljøet for din bedrift.

Kontorlokaler skal se bra ut og være funksjonelle. Men de skal også være lønnsomme og energieffektive. Vi hjelper deg med løsninger som holder produksjonen oppe og kostnadene nede.

KONTORSTOLER

Riktig sittestilling er viktig på arbeidsplassen. Vi har de rette produktene som skal gjøre hverdagen enklere for deg. Stolene våre er fra kjente merkeleverandører som Håg, Savo og Backapp.

TILBEHØR/KONTORREKVISITA

Det papirløse samfunnet lar vente på seg og kontorrekvisita er fortsatt noe alle bedrifter trenger for å fungere i det daglige. Nøkkelen til besparelser er å velge riktig leverandør. Itkon leverer det du trenger til konkuransedyktige priser.

ARBEIDSBORD

Vi kan tilby både standard og skreddersydde løsninger til ditt kontor. Vurder gjerne et hev/senk bord slik at du kan variere arbeidsstilling. Dette gir helsemessig gevinst på lang sikt. Vi monterer også møblene for deg.

LYDSKJERMING

Vår lydskjermingsløsninger reduserer effektivt støynivået og skaper et bedre arbeidsmiljø på enkelt og prisvennlig vis. Vi leverer mange forskjellige modeller, størrelser og farger, slik at du kan innrede på akkurat den måten som best matcher deres ønsker og behov.

OPPBEVARING

Vi har stort utvalg av skap, hyller, reoler, garderobeskap og mye mer for oppbevaring.

ERGONOMI

Ergonomi handler om tilpasningen mellom arbeidsmiljø, teknikk og menneske. For å unngå sykdom og belastningsskader må arbeidsgiver og arbeidstaker ta hensyn til hva som er god ergonomi og tenke forebyggende tiltak. Ta kontakt, så hjelper vi din bedrift.

MØTEROM

Med over en million forskjellige kombinasjoner på konferansebord, burde det ikke være vanskelig å finne akkurat det bordet som passer for deg. I tillegg har vi stort utvalg av konferansestoler fra kjente merkeleverandører.

RESEPSJON

Vi har stort utvalg av resepsjoner som fyller kravene til universell utforming. De kan leveres i alle typer materialer og med innfelt LED-lys.

KANTINE / SPISEROM

En kantine eller et spiserom, kan være så mye mer enn et sted å spise lunsj. Å dele et måltid med kolleger i hyggelige, inspirerende omgivelser kan skape glede og energi til resten av arbeidsdagen. Vi tilbyr kantinemøbler i alle prisklasser.

BELYSNING

Faglige råd og riktige valg av belysning kan bidra til store besparelser både på strømregningen og bidra til redusert belastning på de ansatte. Vi hjelper deg med riktig belysningsvalg og plassering slik at lyset bidrar til å skape et optimalt arbeidsmiljø.

GARDEROBE

Alle våre garderobeskapkan skreddersys ditt behov og ditt miljø. Vi leverer garderobeløsninger som er utviklet i tråd med krav og behov ved norske arbeidsplasser.

TEPPER

Vi har stort utvalg og hjelper deg med å finne det du leter etter. Vi leverer tepper og matter for alle typer aktiviteter og formål.

UTEROM

Man skal trives på jobben. Både inne og ute. Vi arkitekttegner og skaper uterom, ut ifra dine ansattes behov.

BLOMSTER

Vi leverer alt av blomster og dekorasjoner som gjør arbeidsplassen din trivelig.

Ta Kontakt

Vi vil gjerne høre fra deg og finne ut hva vi kan hjelpe deg eller din bedrift med.

Takk! Din melding er mottatt!
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen senere.