Prosjekt

Itkon AS er en totalleverandør av prosjekter innen kontorløsninger- og IT. La oss ta oss av hele prosjektet ditt, fra planlegging til ferdigstillelse. Alle prosjekter må etablere en plan for hvordan prosjektet skal gjennomføres. Planen bør inneholde hva som skal leveres, kostnadene knyttet til dette, samt en tilhørende tidsplan. Vi setter sammen et tilbud som dekker din bedrifts behov - på en kostnadseffektiv måte.

Ferdig levert til avtalt pris

Med lang erfaring og kompetanse som totalleverandør, har vi opparbeidet oss et stort kontaktnett av faste leverandører og underentreprenører. Som totalleverandør leverer vi alltid til avtalt tid, og pris. Våre systemer og arbeidsmetoder gir deg trygghet når du velger oss som din samarbeidspartner.

TOTALLEVERANDØR

La Itkon gjøre hele jobben for deg, enten du skal flytte inn i nybygg eller gjøre en nødvendig oppgradering av eksiterende lokaler. Vi hjelper til med planlegging, prosjektering, veiledning og utførelse.

FAST INVENTAR

Vi skreddersyr løsninger for kjøkken, garderobe og annet inventar som er ment å være en del av bygningens generelle drift og funksjon.

LØST INVENTAR

Itkon samarbeider med kjente merkeleverandører som sikrer gode og funksjonelle arbeidsplasser. Våre produkter er i samsvar med våre kunders forventninger om design, ergonomi og trivsel på arbeidsplassen.

TEKNISKE LØSNINGER

Digitalisering og modernisering i bedrifter har stort fokus hos oss. Vi kan bistå med tekniske løsninger som ivaretar arbeidsplassen sitt behov for nettopp dette. Våre ansatte har bred og god kunnskap om effektivisering av arbeidsflyten hos den enkelte bedrift.

MONTØR

La Itkon gjøre jobben for deg. Vi har flinke montører som står på for at sluttresultatet skal bli så bra som overhodet mulig. Vi har enda ikke støtt på en utfordring som ikke lar seg løse.

PROSJEKTSTYRING

Ved å velge iItkon som leverandør til ditt prosjekt er du i trygge hender. Våre ansatte har solid kompetanse til å gjennomføre prosjekter i fra A til Å. Vår kunnskap gir din bedrift trygghet gjennom god planlegging, prosjektering og gjennomførelse til minste detalj til avtalt tid og pris.

INTERIØRKONSULENT

Å velge riktig farge til rommet eller finne rett stoff til produktet er for mange vanskelig. Itkon hjelper med nettopp dette ved å tilby interiørkonsulenttjenester uten et fordyrende mellomledd. God fargeveiledning gir ofte resultater i trivsel på arbeidsplassen.

Ta Kontakt

Vi vil gjerne høre fra deg og finne ut hva vi kan hjelpe deg eller din bedrift med.

Takk! Din melding er mottatt!
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen senere.