Grand Hotell Egersund

Grand Hotell har vært igjennom flere utbyggingsfaser og renoveringer de siste årene. Hotellet har utviklet seg til å bli et bra konferansehotell og har sakte men sikkert økt kapasiteten opp til nå 101 rom. Vi har hatt gleden av å levere komplett oppgradering og nye rom, IT løsning, trådløst nettverk og møteromsløsninger på denne reisen.

Det hele begynte i 2015 da vi fikk tilliten til å innrede 28 rom og nytt trådløs nett i den nye delen av hotellet som var designet av interiørarkitekter. Siden har vi blitt utfordret til å komme opp med løsninger og oppgradering i den gamle delen av hotellet. Den siste leveransen i 2018 designet vi både rom løsning og leverte alt av fastinventar, senger, møbler, belysning og gardiner.

I tillegg ble vi valgt som ny IT-leverandør på tjenester og support. Vi oppgraderte også møterom med kraftige projektorer. Vi er stolte å være en totalleverandør til ærverdige Grand Hotell som er en viktig del av Egersund sin historie. Vi takker både ledelse og eiere for tilliten vi har fått gjennom flere år. Ser fram til et godt samarbeid i årene som kommer.

No items found.

Ta Kontakt

Vi vil gjerne høre fra deg og finne ut hva vi kan hjelpe deg eller din bedrift med.

Takk! Din melding er mottatt!
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen senere.